Skip to content

Willibrordus Gerardus Nijhuis

26 juli 1940 – 5 november 2023

Terug naar registers

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. En dan zijn er ook nog enkele mooie herinneringen….

  – Dat ome Wil eigenlijk altijd vriendelijk was in tegenstelling tot mijn vader), zelfs die keer dat ik als klein en heel nieuwsgierig manneke (ik denk dat ik een jaar of 6 was), aan de grens bij Gronau de bediening van de slagboom had gevonden en deze op het dak van een auto terecht kwam….

  – Dat ome Wil zo’n enorme fan van paardensport was….

  – Dat ome Wil vrijwel altijd erg positief was over de (soms best aparte) schoenen- keuze en -smaak van Jacqueline, ook al waren deze dan elders gekocht….

  Je wordt gemist!

 2. Beste Truus, kinderen en kleinkinderen wij condoleren jullie met het verlies van Wil en wensen jullie heel veel sterkte voor de komende tijd.

  Willy en Clarie Agten.

 3. Lieve Truus, Ivo en Martijn, Wil was een geweldig persoon.
  Wij gaan hem zeker missen.
  Veel sterkte, Ted en Piet.

 4. Zomaar een herinnering
  Het is al 36 jaar geleden( 1987) toen Petra een stageplek zocht voor haar opleiding , want ze wilde heel graag in een schoenen winkel werken .Schoenen vond ze geweldig (nog steeds)
  Mijn man Sipko ging met haar naar Nijhuis in Glanerbrug ,waar we zelf al jaren klant waren ,
  we vonden het een mooie schoenenzaak .Petra mocht voor haar stage periode bij de firma komen .Ze was dol gelukkig .
  Meneer Nijhuis zei ,,eerst maar eens laten zien wat je kunt “koffie zetten, stofzuigen ,schoenen prijzen ,nog geen verkoop dat kwam later wel .Nu 36 jaar nadien is Petra nog steeds bij de firma, ze werkt er met veel plezier .Petra is al vele jaren onze schoondochter getrouwd onze jongste zoon Jetze .
  ik wens u als familie heel veel troost en sterkte toe met het sterven van dhr. Nijhuis .

 5. Lieve Tante Truus, Ivo en Florence, Martijn, Anniena en kleinkinderen, gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa. Oom Willie herinner ik me als “mijn eerste werkgever” Als 12-jarige paste ik elke zaterdagmiddag op Ivo en Martijn. De laatste moest ik regelmatig onder de toonbank in de winkel vandaan plukken, tot hilariteit van Ivo. Aan het eind van de dag waren er altijd door tante Truus gebakken overheerlijke pannenkoeken met anijsmuisjes. Oom Willie had een schoenencollectie om u tegen te zeggen en ik ben bang dat toen de basis is gelegd voor mijn schoenen fetisj. We konden altijd goed met elkaar overweg en ik ben nog jarenlang even langs geweest om dag te zeggen als ik in de buurt was. Zijn overlijden is een groot verlies, ik wens jullie veel sterkte!

 6. Lieve Tante Truus, Ivo en Florence, Martijn en Anniena en jullie kinderen,
  Gecondoleerd met het overlijden van Ome Wil en wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte met het verwerken van dit enorme verlies…

 7. Lieve tante Truus en kinderen.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte met het grote verlies van (Ome)Wil.
  Wij denken aan jullie in deze zeer moeilijke tijd.
  Liefs Michel en Elke

 8. Truus en kinderen. Gecondoleerd met het overlijden van Wil. Ik bewaar de beste herinneringen aan mijn altijd vriendelijke en opgewekte neef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top