Ga naar hoofdinhoud

Wij regelen het voor u.

Bert van der Heide Uitvaartzorg onderhoudt vele samenwerkingen met verschillende partijen.          Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij veel zaken snel en goed voor u regelen.

Rouwvervoer.

Op een bepaald moment zal je overleden dierbare vervoerd moeten worden naar een crematorium of een begraafplaats. Hieronder zie je enkele mogelijkheden om je dierbare waardig, maar vooral op een bij hem of haar passende manier, te vervoeren. Als je zelf mogelijkheden hebt voor een overbrenging, dan mag je op je eigen wijze dit regelen. Je bent zeker niet verplicht om een rouwauto in te huren.
Bekijk voorbeelden

Rouwbloemwerken.

Rouwbloemen geven vorm en kleur aan de laatste groet en zijn heel persoonlijk. Het verzorgen van rouwbloemen kunnen wij voor u regelen, uiteraard kunt u dit ook zelf verzorgen.
Bekijk voorbeelden

Rouwkaarten.

Bert van der Heide Uitvaartzorg beschikt over een eigen drukkerij voor het rouwdrukwerk. Hierdoor is het mogelijk om snel rouwcirculaires te drukken en te verzenden, tegen een eerlijke prijs. U kunt ervoor kiezen om een standaard rouwkaart te gebruiken als uitnodiging of kennisgeving. Wij helpen u graag met het opstellen van de teksten, maar ook met het ontwerp van eventueel drukwerk. Het gaat om de overledene: wat past bij hem of haar.
Bekijk voorbeelden

Kisten.

Enkele modellen van kisten die wij bij Bert van der Heide Uitvaartzorg kunnen regelen.
Bekijk voorbeelden

Thanatopraxie.

Thanatopraxie is een lichte vorm van balseming die er voor zorgt dat het ontbindingsproces tijdelijk wordt stilgezet. Het lichaam van een overledene kan door thanatopraxie voor een aantal dagen weer een natuurlijke uitstraling krijgen. Bijkomend voordeel van deze behandeling is dat er bij het opbaren geen gebruik van een koeling gemaakt hoeft te worden. De cosmetische effecten van thanatopraxie kunnen nabestaanden helpen bij het afscheid nemen.

Meer informatie

Crematorium Borne.

Buitenplechtigheid crematorium Usselo.

Crematorium Oldenzaal.

Bert van der Heide uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar.

Via deze telefoonnummers kunt u direct contact opnemen met ons.

Back To Top