Skip to content

Wij regelen het samen met u

Bert van der Heide Uitvaartzorg onderhoudt vele samenwerkingen met verschillende partijen.          Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij veel zaken snel en goed voor u regelen.

Rouwvervoer.

Op een bepaald moment zal je overleden dierbare vervoerd moeten worden naar een crematorium of een begraafplaats. Hieronder zie je enkele mogelijkheden om je dierbare waardig, maar vooral op een bij hem of haar passende manier, te vervoeren. Als je zelf mogelijkheden hebt voor een overbrenging, dan mag je op je eigen wijze dit regelen. Je bent zeker niet verplicht om een rouwauto in te huren.
Bekijk voorbeelden

Rouwbloemwerken.

Rouwbloemen geven vorm en kleur aan de laatste groet en zijn heel persoonlijk. Het verzorgen van rouwbloemen kunnen wij voor u regelen, uiteraard kunt u dit ook zelf verzorgen.
Bekijk voorbeelden

Rouwkaarten.

Bert van der Heide Uitvaartzorg beschikt over een eigen drukkerij voor het rouwdrukwerk. Hierdoor is het mogelijk om snel rouwcirculaires te drukken en te verzenden, tegen een eerlijke prijs. U kunt ervoor kiezen om een rouwkaart te gebruiken als uitnodiging of kennisgeving. Wij helpen u graag met het opstellen van de teksten, maar ook met het plaatsen van bv een foto op de kaart. Het gaat om de overledene: wat past bij hem of haar.
Bekijk voorbeelden

Kisten.

De keuze van een uitvaartkist is niet alleen een praktische keuze, maar ook een emotionele. Er zijn kisten in talloze soorten en prijsklasse. Alles is mogelijk. Ik adviseer meestal om de eenvoudige standaard kist te nemen het gaat uiteindelijk om de mens die er in ligt. Met de goedkoopste kist kun je uiteindelijk een keurige stijlvolle uitvaart hebben.  Hier onder enkele modellen.
Bekijk voorbeelden

 

Voor mij als uitvaartverzorger staat voorop dat ik u alle aandacht en tijd geef, mij betrokken voel bij u als nabestaande(n). Zodat u in deze moeilijke dagen houvast heeft, weet dat u op mij terug kunt vallen.

Afscheid nemen doet iedereen anders. En wij bewegen daarin mee. Als mens, als uitvaartbegeleider staan wij vanaf het moment van overlijden (soms daarvoor al) tot en met de dag van de begrafenis of crematie naast u. Gewoon, als onszelf. Om u te ondersteunen en te ontzorgen.

Ik bespreek elke uitvaartdienst in alle rust met u door. Hierin kan het levensverhaal verwerkt worden, maar ook kunt u kiezen voor bijzondere verhalen. Ik geef advies bij de keuze van muziek en de foto’s.  Zo wordt een afscheid persoonlijk zoals u dat wilt en voor u goed voelt.

​​In mijn persoonlijke leven ben ik, zoals vele anderen, geconfronteerd geweest met het verlies van dierbaren mensen. Toen zat ik eens aan de “andere kant” van de tafel. Voor mijzelf is een mooi, waardig en eervol afscheid troostrijk en ook later in het verwerkingsproces waardevol gebleken.

 

Tijdens en na de uitvaart.

Kosten van een uitvaart

Voor mijn dienstverlening betaalt u een vast aannamebedrag, gebaseerd op het aantal uren dat ik gemiddeld besteed aan het verzorgen van een uitvaart. Daarnaast treft u op uw uitvaartfactuur gespecificeerd de kosten aan van de door u gekozen producten en verleende diensten door andere partijen.

Vingerafdruk

Niemand is gelijk, ieder mens is anders .Ook de vingerafdruk van een overledenen is uniek. De mogelijkheid bestaat om een vingerafdruk te maken van uw dierbare. Hierdoor heeft u altijd een heel persoonlijke en blijvende herinnering. De vingerafdruk kan als u dat wenst worden verwerkt in een sieraad. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden.

As bestemming

Er zijn veel mogelijkheden rondom de as bestemming, de as wordt in een speciale asbus in het crematorium wettelijk verplicht nog 30 dagen bewaard alvorens deze mag worden gehaald. Als u dit wenst kunnen wij voor u de as ophalen bij het crematorium en bij u bezorgen. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen.

Dankbetuiging

Ongeveer 3 weken na de uitvaart kunnen de nabestaanden dankbetuigingskaartjes versturen deze kan ook geplaatst worden in de krant. Als u dat wenst kunnen wij dit voor u verzorgen.

Thanatopraxie

Thanatopraxie is een lichte vorm van balseming die er voor zorgt dat het ontbindingsproces tijdelijk wordt stilgezet. Het lichaam van een overledene kan door thanatopraxie voor een aantal dagen weer een natuurlijke uitstraling krijgen. Bijkomend voordeel van deze behandeling is dat er bij het opbaren geen gebruik van een koeling gemaakt hoeft te worden. De cosmetische effecten van thanatopraxie kunnen nabestaanden helpen bij het afscheid nemen.

 

Meer informatie

Crematorium Borne.

Buitenplechtigheid crematorium Usselo.

Crematorium Oldenzaal.

Bert van der Heide uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar.

Via deze telefoonnummers kunt u direct contact opnemen met ons.

Back To Top