Skip to content

Een uitvaart in Hengelo regelen

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider voor een uitvaart in Hengelo en omgeving? Vertrouw dan op de zorg en ondersteuning van uitvaartondernemer Bert van der Heide. Al 15 jaar staan we nabestaanden in de regio Hengelo bij tijdens een verdrietige periode in hun leven. Dan doen we door alles te regelen wat er bij een uitvaart komt kijken. Daarbij luisteren we naar uw wensen en kiezen we altijd voor een persoonlijke aanpak.

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis .

Veel nabestaanden denken dat ze na een overlijden meteen door moeten met het regelen van de uitvaart. Dat is zeker niet het geval. We raden u aan om juist alle tijd te nemen die u nodig heeft. Trek u even terug of verzamel vrienden en familie om u heen om samen afscheid te nemen. We weten dat het veel mensen goed doet om met dierbaren samen te zijn. Pas na deze eerste intense momenten van rouw, neemt u contact met ons op voor het regelen van uw uitvaart in Hengelo.

Mobiel: 06 81 02 60 62 Kantoor: 053 432 10 39

Wat gebeurt er in de periode tot de uitvaart?

In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart moet u veel regelen. Daarom staan we bij uitvaartzorg Bert van der Heide in Hengelo dagelijks voor u klaar om u te steunen en vragen te beantwoorden. Ook nemen we door hoe de uitvaart vorm moet krijgen. Een persoonlijk afscheid vinden we erg belangrijk. Veel nabestaanden nemen afscheid door een verhaal over de overledene op papier te zetten, en deze voor te dragen. Soms is het lastig om de juiste woorden te vinden. In zo’n geval helpen we u graag. En mocht u het lastig vinden om te spreken tijdens de uitvaart, dan doen we dat graag voor u.

Een voorgesprek geeft vaak een stuk rust.

Steeds meer mensen nemen de tijd om voor hun overlijden na te denken over eventuele uitvaartwensen. Misschien nam de overledene al eerder zijn of haar wensen met u door. Of vulde de overledene een uitvaartwensenboekje in. Bij uitvaartondernemer Bert van der Heide in Hengelo gebruiken we die wensen om een persoonlijke uitvaart te verzorgen. We vinden het belangrijk dat u later met een tevreden gevoel op de uitvaart terugkijkt. Dat kan alleen als de uitvaart in Hengelo precies zo verloopt als u dat voor ogen had.

Samen geven we vorm aan een mooi en passend afscheid.

Bij een uitvaart in Hengelo proberen we u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. Daardoor zijn er ook nog wat momenten van rust. Toch begint het echte rouwen pas na de uitvaart. Dan is er meer ruimte en tijd voor het verdriet. Onze steun stopt daarom niet na de crematie of begrafenis. We komen altijd nog samen voor een nagesprek. Daarin bespreken we wat het afscheid met u deed, en vragen we u hoe het nu met u gaat. Ook krijgt u een boekje mee over de praktische zaken die u na een overlijden moet regelen.

We helpen u graag

Vertrouw voor een uitvaart in Hengelo op Bert van der Heide.

Als we een uitvaart in Hengelo verzorgen, streven we er altijd naar een moment te creëren waar u met een prettig gevoel aan terugdenkt. Daarnaast hopen we dat u onze steun ervaart als warm en betrokken. Van veel nabestaanden horen we later dat we een fijn rustpunt waren in een hectische periode. Ze waarderen onze laagdrempelige aanpak en de persoonlijke aandacht die we geven. Daarnaast vinden ze het fijn dat we transparant zijn over de kosten van een uitvaart.

Uitvaart laten regelen

Dag en nacht bereikbaar.

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer om uw uitvaart in Hengelo te verzorgen? Bij Bert van der Heide staan we u graag bij. We zijn dag en nacht bereikbaar. Bel naar 06 81 02 60 62 of stuur bij minder dringende vragen een e-mail naar info@bertvanderheide.nl.


Er is echt géén haast geboden, blijf bij uw eigen gevoel en neem de tijd die u nodig heeft.

Bert van der Heide

Back To Top