Skip to content

Bert & Koen van der Heide

Bert van der Heide.

Mijn naam is Bert van der Heide, Ik ben opgegroeid in een gezin waar goed voor elkaar zorgen belangrijk was. Dat zorgen en omzien naar elkaar heb ik altijd meegenomen in mijn leven. Ik woon en werk met veel plezier in ons prachtige Twente, ben geboren in Enschede, getrouwd met Diana en vader van twee dochters en een zoon, en inmiddels een trotse opa van vijf kleinkinderen.

Al sinds 1988 heb ik gewerkt als uitvaartverzorger in loondienst. In deze periode heb ik mijn studie bij de Stivu afgerond. Daar heb ik mogen leren hoe prachtig dit vak is, toch ontstond er een bepaald gevoel in mij, ik wilde mijn eigen uitvaartonderneming beginnen. Buiten de vastgestelde en commerciële regels van een onderneming werken.

Sinds 2009, werk ik als zelfstandig uitvaartverzorger in geheel Twente. Wij verzorgen uitvaarten in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Losser, Haaksbergen en Glanerbrug. De keuze die ik heb gemaakt, voelt goed en het past bij mij. Oog hebbend voor kleine dingen, aanvoelingsvermogen en uiteraard kunnen organiseren zonder op de voorgrond te treden. Betrokken en meedenkend staan wij samen om u heen met warmte en zorg. Belangrijk voor ons is om een uitvaart op deskundige wijze, warm en waardig te begeleiden.

Zo maken wij er samen een dierbare herinnering van. Ik werk samen met mijn zoon Koen en OZN die ons helpt met de verzorging.

Koen van der Heide.

Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is Koen van der Heide. Van jongs af aan ben ik opgegroeid in een gezin waarbij mijn vader in de uitvaartzorg werkzaam was. Stukje bij beetje heeft mijn vader mij wegwijs gemaakt binnen de uitvaartzorg tijdens deze periode heb ik gemerkt dat binnen dit werk mijn hart ligt. Als anderen mij omschrijven, hoor ik meestal woorden als betrokken, warm, eerlijk en nuchter.

Sinds een paar jaar werk ik samen met mijn vader Bert, nadat ik enige jaren geleden de opleiding heb afgesloten. Ik werk graag op een persoonlijke manier, in een informele sfeer, waarbij uiteraard de wensen van de nabestaanden centraal staan. Tijdens de contactmomenten met de nabestaanden probeer ik zoveel mogelijk aan te sluiten en mee te denken in mogelijkheden.

Ik verzorg de administratie en de complete boekhouding, mijn vader noemt mij in het bedrijf ook wel de administratieve duizendpoot en daar ben ik trots op. Maar mijn grote passie is het regelen en uitvoeren van de uitvaart. Ik denk met u mee, bied een luisterend oor, rust, betrokkenheid en een persoonlijke benadering zijn hier essentieel in de verdrietige periode van uw leven.

De samenwerking met mijn vader zie ik als een voorrecht. Zo werken we samen aan een mooi waardevol afscheid.


Betrokken en meedenkend staan wij samen om u heen met warmte en zorg.

Bert van der Heide

 

Wij verzorgen uitvaarten op verschillende locaties.

Voor grotere aantallen is de zaal van de Usselerschool een geschikte locatie. Hier kan ook gebruik gemaakt worden van muziek en kunnen beelden getoond worden.

Na afloop is er nog gelegenheid voor een koffietafel eventueel met een biertje of wijntje kan de samenkomst  worden afgesloten.

 

 

Bert en Koen verzorgen ook een levensloop tijdens de uitvaart.

Naast onze begeleiding als uitvaartverzorger, kunnen wij u ook helpen bij het vorm geven van een toespraak door woorden die u zelf heeft opgesteld, namens u voor te lezen tijdens de uitvaartplechtigheid.

Een levensloop kan een mooie aanvulling zijn op een afscheidsdienst.
Soms lukt het niet om verschillende redenen om dit zelf voor te lezen. In deze situatie nemen wij deze taak graag van u over.

Ook kunnen we samen een tekst opstellen, waarbij wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste woorden, er kan en mag veel, kaarsjes aansteken, een toepasselijk gedicht met eigen muziek en foto ‘s.

Wat kunt u van ons verwachten, vooral rust en een luisterend oor om naar uw verhaal te luisteren, om zo te komen tot een liefdevolle uitvaart.
Met warmte en aandacht staan wij  u daarin bij.

 

 

 

Gemeente Enschede beschikt voor drie begraafplaatsen.
De Oosterbegraafplaats aan de Noord Esmarkerrondeweg de Westerbegraafplaats       aan de Hengelosestraat en de Hervormde begraafplaats te Usselo.

Drie prachtige gedenkparken waar we ook regelmatig komen.

Back To Top