Skip to content

Een uitvaart in Enschede regelen

Bert van der Heide uitvaartzorg is uw begeleider bij een uitvaart in Enschede en omgeving. Met een luisterend oor en persoonlijke aandacht zijn we er voor u tijdens deze verdrietige periode in uw leven. Na een overlijden moet u in korte tijd veel regelen en er komt veel op u af. Om ruimte te laten om te rouwen, brengen we rust voor, tijdens en na de uitvaart. Daarbij geven we gehoor aan uw wensen, zodat u later met een tevreden gevoel aan de uitvaart terugdenkt.

Wat gebeurt er na een overlijden?

Het overlijden van een dierbare of geliefde is een ingrijpende gebeurtenis. Zowel bij een langdurige ziekte als bij een onverwacht overlijden, komt het toch altijd onverwacht. Denk daarom niet dat na een overlijden meteen haast geboden is. Neem de tijd die u nodig heeft. Misschien wilt u eerst even alleen zijn, of juist familie en vrienden om u heen hebben. De intimiteit van het samenzijn doet veel mensen goed. Pas als u er klaar voor bent, neemt u contact met ons op voor het regelen van uw uitvaart in Enschede.

Mobiel: 06 81 02 60 62 Kantoor: 053 432 10 39

We luisteren naar uw wensen.

Als we een uitvaart in Enschede verzorgen, doen we dit altijd volledig volgens de wensen van de nabestaanden en overledene. Soms maakte de overledene voor het overlijden de uitvaartwensen al aan u kenbaar. Of was de overledene in het bezit van een uitvaartwensenboekje. Voor ons is dat een fijn houvast als we een uitvaart in Enschede regelen.

Mocht zo’n wensenboekje er niet zijn, dan luisteren we goed naar de wensen van de nabestaanden. Om zo een uitvaart te organiseren die precies aansluit bij de verwachtingen.

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Bij Bert van der Heide uitvaartzorg Enschede vinden we het belangrijk dat nabestaanden persoonlijk afscheid kunnen nemen. De ene persoon doet dat met een laatste groet bij de kist. De ander wil graag iets persoonlijks vertellen.

Een stukje schrijven helpt bij het verwerken van het verdriet. Maar soms lukt het niet om dat stukje ook zelf voor te dragen, omdat de situatie te emotioneel is. Mocht dat het geval zijn, dan laat u dat gerust aan ons over.

Ook na de uitvaart staan wij voor u klaar.

Uitvaartverzorging door Bert van der Heide in Enschede en Glanerbrug gaat na de uitvaart verder met een nagesprek waarin we de uitvaart bespreken. We vragen u wat het afscheid mee u deed. Ook hebben we aandacht voor hoe het met u gaat en hoe het nu verder moet. De echte rouwverwerking begint vaak pas na de uitvaart. Dan is het fijn als u daar nog met iemand over kan praten. Daarnaast geven we u een boekje mee over de praktische zaken die u na een overlijden moet regelen.

We helpen u graag

De uitvaartzorg van Bert van der Heide in Enschede.

Bert van der Heide is al 15 jaar actief als zelfstandig uitvaartondernemer in Enschede en omgeving. Gedurende die lange periode mochten we veel nabestaanden bijstaan tijdens een verdrietige periode in hun leven. Als we nabestaanden vragen hoe ze die hulp hebben ervaren, dan vertellen ze dat ze onze rustige, warme, betrokken en laagdrempelige aanpak waarderen. Mensen vinden het fijn dat we transparant zijn over de kosten van een uitvaart. En waarderen de persoonlijke aandacht die we geven en ondersteuning die we bieden.

Uitvaart laten regelen

Dag en nacht bereikbaar.

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer om uw uitvaart in Enschede te verzorgen? Bij Bert van der Heide staan we u graag bij. We zijn dag en nacht bereikbaar. Bel naar 06 81 02 60 62 of stuur bij minder dringende vragen een e-mail naar info@bertvanderheide.nl.


Er is echt géén haast geboden, blijf bij uw eigen gevoel en neem de tijd die u nodig heeft.

Bert van der Heide

Back To Top