Skip to content

Recensies.

Bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare is het belangrijk dat u een goed gevoel krijgt bij een uitvaartverzorger. Lees hier hoe nabestaanden de dienstverlening van Bert van der Heide Uitvaartzorg hebben ervaren of deel uw ervaring door het schrijven van een recensie.

Bij deze wou ik iedereen bedanken die gisteren in de aula en crematorium waren om afscheid te nemen van mijn vader.

Mijn vader heeft een prachtig mooie uitvaart gehad.

Een speciale dank gaat naar Bert van der Heide en zijn zoon Koen die de uitvaart geregeld hebben voor ons. Betere uitvaart begeleiding had ik niet kunnen krijgen. Dat zijn mensen die hun werk met passie en liefde doen. Bert en koen waren voor ons een super steun. Ik kan maar 1 ding zeggen helaas tot snel tot de volgende uitvaart.

Jeroen van der Tuuk.

Beste Koen, ik wil je (namens de hele familie) enorm bedanken voor hoe jij de uitvaart van pa/opa hebt verzorgd. Wij kunnen niets bedenken wat anders had gekund, de rust die je gedurende het hele proces uitstraalde, hoe goed je alles hebt geregeld, niets was je te gek of teveel. Het tasje met beertjes en een boekje. En je warme stem, die er ook tijdens de plechtigheid voor zorgden dat de woorden precies zo overkwamen zoals ik het voor me zag. Wat een fijne samenwerking en wat versta jij je vak goed! nogmaals vanuit de grond van ons hart bedankt, ook namens opa want het was helemaal volgens zijn wens.

Marice Bisschop

Wat een rust.

Beste Bert, wat een rust kwam er toen jij bij ons binnenkwam. Zoveel verdriet en daarnaast zoveel te moeten regelen, de paniek begon toe te slaan. Door jouw professionele aanpak en je inlevingsvermogen, kunnen we terug kijken op een, geheel in onze stijl, mooi waardig afscheid van onze lieve vader en trotse opa.

Helma Vreriks

Bert,

Ik wil je nog even bedanken voor de mooie manier waarop jij de uitvaart van onze moeder begeleidt hebt.
Vooral het moment toen we ma uit haar woning begeleiden en jij voor de rouwauto onze erf afliep is een moment om nooit te vergeten.

Bedankt !

Dag Bert,

Het is nu bijna 1maand geleden dat onze moeder en oma
overleed. We wilde ons afscheid van haar op een persoonlijke en waardige wijze vormgeven. Dit vereist in korte tijd de nodige creativiteit, tussen alle emoties door. Bert door jouw respectvolle en ruimte gevende begeleiding konden we de rust vinden.

Nogmaals dank daarvoor.

Gertjan Eleveld

Bert heeft de uitvaart van onze oom Karel verzorgd. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart is alles precies zo gegaan zoals wij wensten. Bert gaf ons keuzemogelijkheden, goede adviezen en tips,  waardoor wij de uitvaart heel persoonlijk konden maken.
Hij gaf heel duidelijk de richting aan en bereidde ons op alles voor, zodat we altijd wisten waar we aan toe waren. Vooral de open communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Dank je wel voor de fijne samenwerking.

 René en Sonja Schepers

Lieve Bert,

Ik zal altijd positief aan jou terug blijven denken…een rustige, relaxte man die weet waar hij het over heeft, geduldig, respectvol en integer, en….eerbied voor het vak en dat is mooi om te zien!

Ik hoop dan ook dat jij, zolang jij dat zelf wil, jouw beroep op dezelfde wijze kan voortzetten waardoor mensen in een dergelijke situatie waarin ik terecht gekomen ben, zich gesteund voelen waardoor alles wat op je afkomt lichter voelt naast de zwaartekracht van verlies….dat heb ik ervaren als een echte meerwaarde!  Ik heb bewondering voor je!

Lieve en warme groet, Ans Meijer

Hallo Bert,

Ik wil je graag aan het einde van deze dag nogmaals bedanken voor de wijze waarop je invulling hebt gegeven aan de uitvaart van mijn moeder. Petje af, je hebt dat op een voortreffelijke wijze gedaan. Mede dank zij jou hebben wij op een respectvolle en op een bij mijn moeder passende wijze afscheid van haar kunnen nemen. Bijzondere dank daarvoor. Vergeef ons onze humor en momenten van luidruchtigheid. Het is een manier om, om te gaan met ons verdriet. Het rouwen begint nu pas. Ik wens je nog een fijn weekend.

Peter Aagten

Direct contact.

Toen we Bert van der Heide uitvaartzorg belden kregen we direct contact, geen door schakelingen via een keuze menu.
Ook de begeleiding van begin tot het einde voelde goed.
Je integere houding paste goed bij ons. Je was enkele dagen in ons privé leven. Helaas hebben wij aan een uitvaartleidster uit het verleden minder goede herinneringen, vooral toen we onze belevenissen enkele weken erna  letterlijk op Facebook konden lezen.

 Carla Roolvink

Beste Bert,

Nog ontzettend bedankt voor de begeleiding en het verzorgen van de uitvaart van onze moeder en oma. Zij heeft een bijzonder en waardig afscheid gehad. De rust die je hebt gebracht tijdens ons eerste gesprek en de dagen er na heeft ons goed gedaan. Moeder heeft haar verdiende laatste plek op een hele mooie manier gekregen en wij hebben in alle rust afscheid kunnen nemen. Bedankt Bert, ga zo door met persoonlijke aandacht geven.

Els van der Zee

Dag Bert en Koen,

Jullie hebben op ons een geweldige indruk gemaakt. Rustig, vriendelijk en correct met afspraken. Gewoon “top”.
Bedankt voor de fijne en persoonlijke begeleiding die wij gehad hebben van jullie gedurende deze voor ons moeilijke tijd.

Karin Meutstege

Bert en Koen,

Hartelijke bedankt voor de geweldige opvang in deze voor ons moeilijke periode. Alles was keurig en stijlvol geregeld. Jan Willem zou het zeker ook zo gewild hebben.

Onze dank gaat uit naar jullie samen, geweldig om zo met elkaar te kunnen werken als vader en zoon.

Familie ten Donkelaar

Bert van der Heide uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar.

Via deze telefoonnummers kunt u direct contact opnemen met ons.

Back To Top