Ga naar hoofdinhoud

Recensies.

Bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare is het belangrijk dat u een goed gevoel krijgt bij een uitvaartverzorger. Lees hier hoe nabestaanden de dienstverlening van Bert van der Heide Uitvaartzorg hebben ervaren of deel uw ervaring door het schrijven van een recensie.

Beste Bert, heel erg bedankt voor de begeleiding na het overlijden van mijn moeder.
Geweldig dat je zoveel tijd neemt en er bent voor de nabestaanden. Wat voor vraag we ook hadden of als er iets niet duidelijk was bellen
en het werd geregeld. Jou persoonlijke betrokkenheid en vooral meelevendheid heeft ons erg goed gedaan.
Vooral zo verder gaan. Ik wens je heel veel succes. Groeten uit Oostenrijk vanaf die mooie berg die op de kaart van ma staat.

Hans Koning

Perfecte begeleiding door Bert van der Heide. Hij is zeer empathisch, warm, creatief en laagdrempelig benaderbaar!!Wij zijn hem hier heel dankbaar voor! Ons verdriet was groot, maar de hulp fantastisch.

 Gerdien Dillerop

Samen met Bert van der Heide en zijn zoon Koen van der Heide de crematie van mijn vader en moeder geregeld. In 15 dagen tijd beide ouders verloren en deze twee heren hebben mij en mijn dierbaren hier door heen gesleept. Onze dank is groot samen denken in mogelijkheden echt top, ook nog wil ik Gert Ekkelboom bedanken voor zijn liefdevolle mooie optreden. Bedankt allemaal ik zal jullie altijd een warm hart toedragen.

Wilma Modderman

Wilma Modderman

Beste Bert, heel erg bedankt voor de begeleiding na het overlijden van mijn moeder. Geweldig dat je zoveel tijd neemt en er bent voor de nabestaanden. Wat voor vraag we ook hadden of als er iets niet duidelijk was bellen en het werd geregeld. Jou persoonlijke betrokkenheid en vooral meelevendheid heeft ons erg goed gedaan. Vooral zo verder gaan. Ik wens je heel veel succes. Groeten uit Oostenrijk vanaf die mooie berg die op de kaart van ma staat.

Miriam de Graaf

Wij zijn dankbaar dat we na het plotseling overlijden van onze moeder, op aanraden van een bevriend stel in contact mochten komen met Bert van der Heide. Wij hebben Bert ervaren en gewaardeerd als warm en betrokken, laagdrempelig, zorgvuldig en professioneel. Hij is voor ons een geweldige steun geweest tijdens deze moeilijke periode. Bedankt Bert, jij hebt een belangrijke rol gespeeld in een mooi en waardig afscheid van onze moeder.

Ine Verhoeven

Bert van der Heide uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar.

Via deze telefoonnummers kunt u direct contact opnemen met ons.

Back To Top