Skip to content

Clemens Lenferink

4 juni 1959 – 28 juni 2023

Terug naar registers

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Lieve Marlies,
  Vanmiddag is het zover dat we afscheid gaan nemen van Clemens. Dat doet me even terugdenken aan 2014 toen ik bij jou kwam werken. Iedere keer als Clemens belde voor jou en hij kreeg mij aan de lijn (vóór de alomtegenwoordige mobiel) moest jij hem de wacht aanzeggen dat ie niet zo lang moest kletsen. Want oh dat deed ie zo graag. Hij kletste erin en eruit. We waren zo een hele tijd aan het teuten. Als hij af en toe op ’t werk aanwipte idem dito. Vanmiddag zal een ieder met zijn eigen herinneringen aan Clemens terugdenken, maar ik denk wel dat de meeste mensen het met mij eens zullen zijn dat Clemens, kleppen en gezelligheid in één adem genoemd kunnen worden. Dit afscheid is zo toepasselijk voor hem, geen stijf uitvaartcentrum, maar een plek voor gezelligheid. Met een lach en een traan herinneringen ophalen aan het leven van Clemens. Hij zal genieten vanaf zijn wolkje!
  Knufz, Marion

 2. Clemens,
  helaas mochten wij je slechts eenmaal in goeden doen leren kennen tijdens een wel heel toevallige situatie. In een supermarkt in Ljungby(Zweden). Daarna hebben wij hem eerst nog als trotse platendraaier ontmoet, maar al snel ging zijn algehele situatie achteruit. Heel goed hebben wij Clemens helaas niet kunnen leren kennen, maar zijn hulp en opgewektheid die ene spontane keer in die Zweedse supermarkt heeft nu voor ons dubbele betekenis!

 3. Lieve Clemens, rust zacht. Ik denk met veel plezier aan het samen lopen bij Avanti terug. Marlies, sterkte! Groet Annegret

 4. Lieve Marlies.
  Het is al weer een hele tijd geleden dat jullie bij de bokbieravond van Avanti waren tijdens familiebezoek in Nederland.
  Was zo leuk om jullie weer te zien. Clemens was zo’n lieve man en betrokken bij ons toen.. niet te bevatten dat bij er niet meer is. Jullie hebben helaas in Zweden pech gehad met zijn gezondheid maar in mijn herinnering blijft hij de aardige sportieve loper van Avanti.
  Marlies, heel veel sterkte en vooral mooie herinneringen. Groetjes van Marianne, ook namens bestuur Avanti

 5. Lieve, eigenwijze, grappige Clemens,
  Herinneringen aan jou als een lieve zwager met een hart van goud, als een vrolijke oom die altijd in was voor een geintje en als FC Twente versus Ajax:) Jouw Zweedse droom heeft niet zo lang mogen duren. Marlies, wij wensen jou van harte toe dat jij jullie droom met vele lichtpuntjes voort mag zetten in jullie geliefde Zweden. Veel kracht🕯️
  Rust zacht lieve Klemåns❤️
  Liefs Olav, Petra, Pepijn en Fleur

 6. Jan en Greet Rotmans
  20 juli 2023

  Groet van Jan
  Ajuu Clemens, wie gaot veddan!

  Groet van Greet
  Fijn je gekend te hebben.!
  Wij wensen Marlies sterkte met alle herinneringen die het gemis van Clemens oproept.

 7. Lieve Marlies, sterkte vandaag met alle emoties die het afscheid nemen van Clemens nu eenmaal meebrengt.
  Een korte reactie van ons vanaf de autobahn richting Bremen.
  Je weet de reden.
  “Het is fijn je gekend te hebben
  Clemens “ Groet van Jan “Ajuu Clemens”
  “Wie gaot veddan!
  Groet Jan en Greet

 8. Gecondoleerd met het verlies van Clemens en veel sterkte gewenst.
  We vonden nog een oude foto van een communiefeestje van Maria waarop 6 “ van ons” en Mia, Maria, Gerard en voorop zittend Clemens.
  We proberen de foto nog toe te sturen.
  We herinneren ons Clemens als een hele lieve jongen.

 9. Ik ken mijn neef Clemens van heel lang geleden en vond hem altijd heel lief en aardig. Ik wens Marlies en familie enorm veel sterkte!

 10. Lieve Marlies,
  ik ken Clemens van het hardlopen bij Avanti . Altijd vol grapjes !
  Jullie waren een hecht team , ook toen jullie de beslissing namen om naar Zweden te gaan . Jammer genoeg ging de gezondheid van Clemens daar achteruit . Ik heb veel respect voor je , hoe je het de laatste jaren hebt gedaan . Vooral met het verzorgen van Clemens.
  Ik wens je veel sterkte de komende tijd .
  Groetjes , Jeannette

 11. Beste Marlies,
  Vaak hebben we jou en Clemens ontmoet tijdens de carnavals optocht bij Ria en Harry in Oldenzaal.
  De altijd vrolijke en enthousiaste Clemens had het dan altijd over Zweden.
  Fijn dat jullie je droom hebben waargemaakt.
  Heel veel sterkte,

 12. Het is wel onverwacht dat Clemens en ik beiden in Zweden terecht zijn gekomen.
  Gecondoleerd met het verlies.

  Wim Lenferink,
  van Clemens’ oom Herman

 13. Ik heb jullie leren kennen bij de hardloopvereniging van Avanti. Een leuk stel waren jullie. We hebben leuke momenten samen gehad. Ook jullie plan om naar Zweden te verhuizen meegemaakt. Wat schrikken toen ik hoorde dat Clemens tijdens het hardlopen een hartstilstand had gehad. Jullie leven kreeg ineens een andere wending. Marlies ik wens je heel veel sterkte toe en ik zal Clemens blijven herinneren zoals ik hem destijds heb leren kennen. Lief en sociaal.

 14. Lieve Marlies,
  Bijna 40 jaar kennen we Clemens. De altijd grappige Clemens zoals onze kinderen hem omschreven. Voetbal, muziek, singletjes scoren op elke plek waar we kwamen tijdens de gezamelijke vriendinnenweekenden. Ja, daar waren de mannen ook bij.
  Maart 2017, net toen jullie een beetje gesetteld waren i n jullie mooie Zweden werd het stil…….na een hardlooprondje sloeg het noodlot toe.
  Samen met Maria hebben we jou naar het revalidatiecentrum in Vaxjö
  gebracht met de hoop op herstel.
  Heel veel zorg heb je gehad van je lieve vrouw Marlies die als een leeuw vocht om maar de allerbeste zorg voor jou te krijgen, want dat verdiende je.
  De laatste jaren moeten heel zwaar voor jou zijn geweest. In juni liet je zien dat het ” op” was. We gunnen jou van harte de rust toe die je verdient en hopen op een mooi plekje ergens hier ” boven”. Marlies, je weet dat we er zijn voor je!!
  Liefs Jan, Wilma en kinderen.

 15. Geschrokken door het overlijden van Clemens denk ik aan de tijd bij Radio OZO waar hij regelmatig als steun en toeverlaat aanwezig was en meewerkte tijdens Wonderland en OZO sport. Ook denk ik aan de “derde helft” en “voorbeschouwingen” in cafe De Kater samen met wijlen Wilfred Robaard.
  Marlies, gecondoleerd en heel veel sterkte bij dit grote verlies. Mogen de mooie herinneringen aan Clemens een troost voor het leven zijn.

 16. De laatste 2 maanden van zijn leven fietste ik op vrijdagochtend naar Clemens om Nederlands met hem te praten. Fietsen met Abass was favoriet! Heel hard rondjes om de kerk…Wandelen met zijn drieën Clemens in het midden. Hand in hand kameraden! Bewondering en respect voor Marlies. De band die er in deze weken is ontstaan is blijvend. We gaan van Zweden genieten en herinneringen ophalen aan Clemens.

  “Lief, ga dan mee
  Omarm mijn lijf en leden
  Lief, ga dan mee
  Omarm heel mijn verleden
  Omarm me, omarm me
  En breng me nergens heen”

  Bløf – Omarm me

  Ryk en Baukje
  Dörarp
  Zweden

 17. Wij kenden Clemens en uiteraard Marlies als trouwe bezoekers van onze honk- en softbalclub Tex Town Tigers, waar hij genoot van de prestaties op het veld. Er stroomde blauw/geel bloed door zijn aderen. Hij droomde vaak hardop over die vurige wens om naar zijn Walhalla te emigreren, Zweden. Die droom kwam na de 2e poging uit, waarna ons contact met hen ophield. We hopen, dat hij ondanks een kennelijke ziekte zijn droom heeft kunnen beleven. We wensen Marlies sterkte met dit verlies.

 18. Wij koesteren warme gevoelens aan onze gezamenlijke vakantie met onze zoon Arjan en Clemens en Marlies naar Zweden.
  Daarnaast heeft met name Eric het nodige meegemaakt met Clemens tijdens onze gezamenlijke tijd bij Radio Ozo, de Enschedese ziekenomroep. Veel thuiswedstrijden van FC Twente en de nodige Enschede marathons met Clemens als technicus en regelneef die nergens bang voor was.
  De verhuizing naar Zweden ging met ups en downs, maar de Zweedse droom bleef bestaan en werd uiteindelijk helaas ook het eindstation voor Clemens.
  Rust zacht, lieve Clemens.
  Marlies, tot in september.

 19. Ben geschrokken door dit bericht.
  Ik ken Clemens van de middelbare school, hebben destijds vaak bij elkaar thuis huiswerk gemaakt, en een leuke tijd gehad.
  Ik wens Marlies en Familie veel sterkte met dit grote verlies

 20. Ik heb jullie leren kennen via het hardlopen bij Avanti als een leuk hecht stel.
  Enkele jaren geleden zijn jullie vertrokken naar Zweden, ik heb nogal eens aan jullie gedacht.

  In september sta ik als hulp en steun om jullie heen tijdens het informele afscheid.

  Marlies ik wens je heel veel sterkte met het verlies van Clemens en heb veel respect voor de wijze waarop je hem verzorgd hebt de laatste jaren.

 21. Lieve Marlies
  Wat zijn wij geschrokken van dit bericht
  We hebben het nog wel eens over jullie
  Clement leren kennen via de ozo
  Cliënt kwam zondags vaak voetbal kijken bij ons jij kwam dan later op de middag
  Was altijd erg gezellig
  Als we langs jullie oude huis fietsen hebben we het nog. Vaak over jullie
  En over de gezellige tijd
  Marlies heel veel sterkte met dit grote verlies
  Liefs Herman anita huizing
  Schipbeekstraat 74

 22. Clemens was een super leuke en betrokken oom! Ondanks dat we deze oom al een tijdje moeten missen, waren er af en toe toch nog sprankjes van herkenning. Dit zijn de momenten om te koesteren. Ik hoop dat Clemens nu zijn welverdiende rust heeft gevonden en wens Marlies en familie veel sterkte met dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top